Ansluta ditt taxibolagtill Taxiplan

Företag

ISO 14001-certifiering


Taxiplan har redan positionerat sig som en pionjär inom taxibranschen genom att främja hållbarhetsprinciper och leda vägen mot ISO 14001-certifiering. Denna prestation markerar inte bara en milstolpe för oss utan öppnar även dörren för ditt företag att bli en del av denna framgångsrika resa. Genom att bli medlem i Taxiplans exklusiva nätverk, får ditt bolag möjligheten att stärka sin miljöprofil och uppnå ISO 14001-certifiering, en internationellt erkänd standard som understryker ett seriöst åtagande för miljöledning och hållbar utveckling.

För att navigera på denna väg mot certifiering, krävs ett nära samarbete med Taxiplan. Det innebär att ert företag förbinder sig att upprätthålla Taxiplans märkesriktlinjer, engagera sig i ett produktivt partnerskap och helhjärtat följa vår noggrant utarbetade uppföljningsplan. Denna plan är inte bara en färdplan för att uppnå och upprätthålla ISO 14001-standarden utan fungerar även som en strategi för kontinuerlig förbättring inom miljöledning.

Att ansluta ert bolag till Taxiplan innebär mer än bara en certifieringsmöjlighet; det är ett steg mot att integrera hållbarhet i ert företags DNA. Vi är engagerade i att arbeta tillsammans med våra medlemmar för att inte bara uppfylla utan överträffa de nuvarande standarderna för miljöansvar. Tillsammans kan vi skapa en taxibransch som inte bara är känd för sin servicekvalitet utan också för sitt bidrag till ett grönare och mer hållbart samhälle. Välkommen till Taxiplan, där ditt företags framtid i hållbarhet börjar.

photo

Publicerat: 2024-04-05 12:33


Taxiplan sidor